Maanrakennus

Maanrakennus - monipuoliset ja laadukkaat palvelut OM Origolta Uudellamaalla

Maanrakennus kattaa erilaisia töitä, jotka liittyvät maaperän muokkaamiseen ja rakentamiseen. Nämä ovat tarpeen lähes kaikenlaisissa rakennusprojekteissa, oli sitten kyse omakotitalon tai vaikka tien rakentamisesta.

Maanrakennus on erikoisuutemme ja tarjoammekin kattavat maanrakennuspalvelut vankalla kokemuksella turvallisuutta ja tehokuutta noudattaen.

Toteutamme urakat alusta loppuun kiinteähintaisina ja sovittaessa tuntitöinä. Meillä on kokemusta erilaisista projekteista ja meiltä kannattaakin kysyä tarjousta erilaisiin maanrakennusurakoihin.

Maanrakennus - kaivu-, piha- ja viherrakennustyöt

Kaivutyöt sisältävät esimerkiksi maaperän louhintaa ja poistamista, maansiirtoa sekä pohjatöitä rakennusten perustuksille.

Piha- ja viheralueiden rakentamisessa on kyse esimerkiksi piha-alueiden tasauksesta, nurmikon ja kasvillisuuden istuttamisesta tai kivetysten ja pihan valaistuksen asentamisesta. Tarkoituksena on pystyä luomaan käytännöllisiä ja siistejä piha-alueita ja tuomaan viihtyvyyttä asuinympäristöön.

kohdekuvat-toukokuu-2024-26

Vesi- ja viemärityöt osana maanrakennusta

Salaojatöiden avulla pystytään suojaamaan kiinteistöt ylimääräiseltä maahan kerääntyneeltä kosteudelta ja estetään sen aiheuttamat haitat. Salaojat ovat putkimaisia rakenteita, jotka on asennettu maaperään juurikin poistamaan ylimääräistä kosteutta maasta. Mikäli salaojitus on rakennettu puutteellisesti, seurauksena voi olla muun muassa sisäilma- ja rakenneongelmia sekä maaperän pehmittymistä.

Sokkeleiden eristysten ja pinnoitusten avulla suojellaan rakennusten perustuksia kosteudelta ja taataan niiden lämmön eristys. Sokkeleiden eristyksellä tarkoitetaan eristemateriaalin asentamista rakennuksen perustusten ympärille, kun taas sokkeleiden pinnoitus tarkoittaa maan ja seinän välisen osan pintakäsittelyä. Nämä suojaavat rakennusta kosteuden lisäksi myös lialta ja kulumiselta, sekä parantavat rakennuksen ulkonäköä.

Viemärien ja jätevesijärjestelmien asennukset takaavat, että jätevedet ja kotien saostusvedet ovat hallinnassa ja että ne käsitellään ja puhdistetaan oikeaoppisesti ja turvallisesti ennen johtamista jätevedenpuhdistamolle. Oikeanlaisen jätevesijärjestelmän valintaan vaikuttaa moni asia, kuten tontin koko, missä se sijaitsee ja millaiselle maaperälle on rakennettu.

Hulevesilinjojen ja -järjestelmien asennuksien avulla pystytään vähentämään tulvimista, parantamaan ympäristön ja vesien suojelua sekä vähentämään jätevedenpuhdistamoiden kuormitusta. Nämä järjestelmät kattavat muun muassa putkistot, viemärit, kaivot sekä avo-ojat. Rakennamme hulevesijärjestelmät niin, ettei niistä aiheudu tapaturmavaaraa, tulvimista tai muutakaan haittaa.

kohdekuvat-toukokuu-2024-37

Kaapelityöt

Palveluihimme kuuluu myös kaapeleiden (sähkö-, puhelin-, internet-, televisiokaapelit jne) asentamiset ja niihin kuuluvat kaivutyöt. Tämä on tärkeää tehdä ammattilaisen toimesta, jotta kaapelit toimivat tehokkaasti ja että ne kestävät käytössä mahdollisimman pitkään. Hoidamme myös latauspisteiden kaivutyöt tarvittaessa!

Maanrakennus urakoiden lisäksi hoidamme myös maahan asennettavat jätteenkeräysjärjestelmät kiinteistöösi

Maahan asennettavat jätteenkeräysjärjestelmät ovat turvallinen ja siisti tapa jätteenlajittelulle. Ne asennetaan maanpinnan alle, jolloin saadaan huomaamattoman näköinen, mutta kuitenkin tilava ja käytännöllinen ratkaisu. Maan alle asennettujen jätteenkeräysjärjestelmien suuri plussa on myös siinä, etteivät jätteet juurikaan aiheuta hajuhaittoja ympäristöön ollessaan varastoituina maan alla viileässä.

Me OM Origolla hoidamme jätteenkeräysjärjestelmien suunnittelun ja asennuksen ”avaimet käteen” periaatteella Vihdissä ja Uudellamaalla. Jos siis tarvitset kiinteistöösi uutta jätteenkeräysjärjestelmää, meidän toimestamme se sujuu vaivattomasti!

Tutustu paremmin jätteenkeräysjärjestelmiin ja tuotevalikoimaan tästä!

om-origo-14

Laadukkain maanrakennus kohteessa Uusimaa!

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja ja hoidamme työt alusta loppuun saakka ammattitaidolla.

Jos tarvitset maanrakennuspalveluita, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi. Voit myös tutustua muun muassa Vihdissä ja muualla Uudellamaalla toteuttamiimme maanrakennus urakoihin tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä

Haluamme päästä tekemään teidänkin kiinteistöihinne hyvin toteutettuja urakoita. Aloita ottamalla yhteyttä.